Sada 8 sublimačních sklenic 591.5 ml nerez dvoustěnné s brčkem
Kód: 197988202653.png?6537ce49)
Doručení zdarma
Při objednávce nad 3000 Kč
.png?6537ce6b)
Jedinečné produkty
Které najdete jen u nás
.png?6537ce88)
Zákaznícky servis
od pondělí do pátku 10:00 - 16:00
Detailní popis produktu
příběh značky
sekce1
Popusťte uzdu své kreativitě s prémiovými sublimačními hrnky VEVOR!

Naše prázdné sublimační kelímky jsou vyrobeny z potravinářské nerezové oceli a mají 8hodinovou izolaci pro horké nápoje a 12hodinovou pro studené nápoje. Kelímek je opatřen termosublimačním povlakem, který zachytí vaši kreativitu a promění každý kelímek v jedinečné umělecké dílo.

Naše sublimační kelímky jsou vybaveny těsnicím silikonovým kroužkem, těsněním na brčko a uživatelsky přívětivým krytem na kelímek z PS a zaručují nulové riziko vytečení. Ať už jdete kamkoli, naše kelímky jsou vaším spolehlivým společníkem, který vás udrží v suchu a osvěží.

Stačí čtyři jednoduché kroky a můžete si bez námahy vytvořit jedinečný sublimační hrnek. Stačí jej vložit do trouby nebo sublimačního stroje a váš osobní sublimační hrnek je připraven k použití.

Připravili jsme pro vás rovná brčka, štětce, víčka, podtácky, smršťovací fólie, dárkové krabičky a dárkové stuhy pro větší funkčnost a pohodlí. Ať už usilujete o kreativitu, nebo hledáte dokonalý dárek, naše sublimační sklenice ve velkém množství splní vaše očekávání.

Ať už se jedná o novoročenky, narozeniny, výročí nebo obchodní příležitosti, naše sublimační sklenice dokonale vyjádří vaše pocity. Není to jen dárek, ale také vzácná vzpomínka.

Specifikace
| Číslo modelu položky | HH-20OZ08 |
|---|---|
| Materiál bubnu | Potravinářská nerezová ocel |
| Kapacita bubnu | 20 oz/591,5 ml |
| Spousta bubnů | 8 kusů |
| Tvar šálku | Přímý sublimační kelímek |
| Materiál víka | Průhledné plastové víko (materiál PS) |
| Hmotnost | 2.6 kg/5,73 lbs |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Příslušenství pro tepelný lis na hrníčky |
|---|---|
| EAN: | 0197988202653 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
